Vrienden van de Eelkje2

Stichting Eelkje2 wordt ondersteund door “Vrienden” : onze Sponsors, Club van 100 leden en Donateurs. Met behulp van deze Vrienden zorgt Stichting Eelkje2 voor het in stand houden van dit Fries Cultureel en Industrieel Maritiem Erfgoed. Èn dat het schip in goede conditie en een waardig wedstrijdskûtsje blijft. Om dat te kunnen realiseren is er geld nodig voor onderhoud en materialen.

Wil jij skûtsje Eelkje2 ook steunen? Geweldig, welkom!

Voor Sponsors hebben wij diverse mooie sponsorpakketten, bekijk hier de mogelijkheden. Aanmelden of meer informatie? bel 06–13121770 / 06–13299467. Of vul ons contactformulier in en vermeld je telefoonnummer, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Word lid van onze Club van 100 en ontvang (net als onze Sponsors):
– onze nieuwsbrief
– een jaarlijkse uitnodiging voor een zeilmiddag aan boord van skûtsje Eelkje2
– een jaarlijkse uitnodiging om de IFKS finale bij te wonen aan boord van ons volgschip

Of word Donateur en blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Elke donatie zal bijdragen aan het onderhoud van het skûtsje en het verbeteren van de zeilprestaties.

Ook is het natuurlijk mogelijk om een bijdrage te leveren door middel van een dienst, product of de aanschaf van een bepaald onderdeel. Laat het ons weten!


Ja, graag word ik

van Stichting Eelkje2


Hierbij geef ik Stichting Eelkje2 toestemming om jaarlijks van mijn bankrekening het onderstaande bedrag te incasseren.

Alle velden met een * zijn verplicht

Uw donatie wordt jaarlijks afgeschreven via automatische incasso. Dit gebeurt binnen 30 dagen na aanmelding en daaropvolgend ieder jaar in februari.
U kunt uw donateurschap op elk moment opzeggen door te mailen naar eelkje2@gmail.com


Onze sponsors:

Hoofdsponsor Goud: